ΩΡΙΩΝ - Το Δίκτυο των Κυνηγών
Διαβούλευση σχεδίου νόμου για την ευζωία των ζώων συντροφιάςΗ Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη δολοφονεί το κυνήγι
ΩΡΙΩΝ: Εγγραφή στο Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter του Ωρίωνα

Στη σελίδα αυτή μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας ώστε να σας στέλνουμε τις ανακοινώσεις και τα νέα μας, καθώς και τυχόν σημαντικές ανακοινώσεις εκ μέρους των Κυνηγετικών Οργανώσεων και φορέων. Δεσμευόμαστε ότι δεν παραχωρούμε τα στοιχεία αυτά σε τρίτους, για κανένα λόγο.


 Αίτηση εγγραφής στο Newsletter του Ωρίωνα

Παρακαλώ όπως με εγγράψετε στο newsletter του Ωρίωνα με τα παρακάτω στοιχεία:

Επώνυμο : * info
Ονομα : * info
Τόπος κατοικίας : * info
Νομός : * info
Ε-Mail : * info
Είμαι κυνηγός :ΝΑΙ      ΟΧΙ   * info
Κινητό Τηλέφωνο :   info
Σχόλια - Παρατηρήσεις : info
Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα παραπάνω στοιχεία
είναι δικά μου και είναι ακριβή και αληθινά.

   

Οδηγίες συμπλήρωσης της φόρμας

Συμπληρώστε το ονοματεπώνυμο και την περιοχή σας με Ελληνικούς χαρακτήρες, όχι greeklish. Το πρώτο γράμμα να είναι κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά.
Επιλέξτε το Νομό της κατοικίας σας από τη λίστα. Αν τυχόν ο Νομός σας δεν περιλαμβάνεται, επιλέξτε "Αλλος Νομός". Υπάρχουν και οι επιλογές "Κύπρος" και "Εκτός Ελλάδας".
Δώστε προσοχή στην πληκτρολόγηση του e-mail σας αφού αυτός είναι ο κύριος τρόπος της επικοινωνίας μας. Χρησιμοποιήστε μικρά αγγλικά γράμματα.
Επιλέξτε αν είστε ή όχι κυνηγός.
Αν είστε κυνηγός, συμπληρώστε αν θέλετε και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, χωρίς κενά, παύλες ή τελείες. Π.χ: 6927802646. Το κινητό τηλέφωνο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για άμεση ενημέρωση με μαζικά SMS σε έκτακτες περιπτώσεις, κινητοποιήσεις κλπ.
Στα σχόλια συμπληρώστε, αν θέλετε, οτιδήποτε άλλο δεν χωράει στα παραπάνω πεδία.
Η αίτηση εγγραφής στο newsletter δεν καταχωρείται αν δεν συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας που έχουν αστέρι (υποχρεωτικά πεδία).
Υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από τη βάση δεδομένων μας ή/και αλλαγής των στοιχείων σας οποτεδήποτε το θελήσετε εφόσον μας το ζητήσετε με ένα e-mail.